Ajankohtaista

06.06.17

Lämpöpumppupäivä Espoossa

Energiakumppanit Oy järjestää toimistollaan Espoossa lämpöpumppupäivän 14. kesäkuuta klo 14.30-19.00. Osoite: Käärmesaarentie 3 B, 02160 Espoo
Paikalla ovat Energiakumppaneiden asiantuntijat kertomassa:
  • Mikä on lämpöpumppu? • Miksi lämpöpumpun hankkiminen kannattaa?
Esittelyssä:
  • Mitsubishi Electric- ilma- ja ilma-vesilämpöpumput.
  • Gree-ilmalämpöpumput.
  • alpha innotec -maalämpöpumput.
Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa! Mikäli et pääse paikalle, ota yhteyttä (info@energiakumppanit.fi / 020 751 4710), niin tulemme tekemään kotiinne paikan päälle maksuttoman kartoituksen.
AvaaSulje
25.05.17

Osallistu arvontaan Facebookissa!

Osallistu Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun arvontaan Facebookissa.
Käy tykkäämässä ja jakamassa Facebookissa Energiakumppaneiden sivua. Osallistut samalla energiaa säästävän Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpun arvontaan (sisäyksikkö MSZ-FH25VE ja ulkoyksikkö MUZ-FH25VEHZ, ei sisällä asennusta). Arvonta suoritetaan perjantaina 30.6.2017. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Samalla laitteella saat mukavasti lämmintä paukkupakkasilla ja sopivasti viilennystä heinäkuun helteellä! Tässä linkki Facebook-sivulle  
AvaaSulje
27.04.17

Lämpöpumppulauantai

Tervetuloa Lämpöpumppulauantaihin!
  • Aika: Lauantai, 29.4. klo 9-15
  • Paikka: Luki Oy:n työkalumyymälä, Liukumäentie 2, 00640 Helsinki
Luki Oy:n työkalumyymälä on auki tulevana lauantaina ja mukana on myös energia-asiantuntijamme Juha Peltonen. Tartu tilaisuuteen ja tule tutustumaan samalla kertaa Luki Oy:n laadukkaisiin työkaluihin kuten Bosch ja Festool sekä Energiakumppaneiden lämpöpumppuratkaisuihin. Grilli on kuumana!
AvaaSulje
30.03.17

Kevät käyntiin Kevätmessuilla

Energiakumppanit on mukana omalla osastollaan (1e27) Kevätmessuilla 6.-9.4.2017 Helsingin Messukeskuksessa.
Tule tapaamaan energia-asiantuntijoitamme ja sovi ilmainen kartoituskäynti niin laitetaan kotinne energia-asiat kuntoon kertaheitolla oli sitten kyseessä ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu tai maalämpöpumppu. Tiesithän, että valitsemalla Energiakumppaneiden avaimet käteen-periaatteella toimitettavan lämpöpumppuratkaisun, pääset aloittamaan energiansäästön heti.
AvaaSulje
11.03.17

Miten voit säästää lämmityskuluissa jopa 70%

Suomessa on paljon pientaloja ja taloyhtiöitä, joissa suoraan sanoen poltetaan rahaa taivaalle tehottomilla lämmitysratkaisuilla.
Ota yhteyttä alueesi energia-asiantuntijaamme tai täytä yhteydenottottolomake niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää. Olemme varmoja että säästät paljon euroja päivittämällä vanhan järjestelmäsi moderniksi lämpöpumppuperustaiseksi ratkaisuksi.
AvaaSulje