Ajankohtaista

30.03.17

Kevät käyntiin Kevätmessuilla

Energiakumppanit on mukana omalla osastollaan (1e27) Kevätmessuilla 6.-9.4.2017 Helsingin Messukeskuksessa.
Tule tapaamaan energia-asiantuntijoitamme ja sovi ilmainen kartoituskäynti niin laitetaan kotinne energia-asiat kuntoon kertaheitolla oli sitten kyseessä ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu tai maalämpöpumppu. Tiesithän, että valitsemalla Energiakumppaneiden avaimet käteen-periaatteella toimitettavan lämpöpumppuratkaisun, pääset aloittamaan energiansäästön heti.
AvaaSulje
11.03.17

Miten voit säästää lämmityskuluissa jopa 70%

Suomessa on paljon pientaloja ja taloyhtiöitä, joissa suoraan sanoen poltetaan rahaa taivaalle tehottomilla lämmitysratkaisuilla.
Ota yhteyttä alueesi energia-asiantuntijaamme tai täytä yhteydenottottolomake niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää. Olemme varmoja että säästät paljon euroja päivittämällä vanhan järjestelmäsi moderniksi lämpöpumppuperustaiseksi ratkaisuksi.
AvaaSulje
12.02.17

Tule töihin Energiakumppaneille

Tartu hetkeen ja tule myymään tai asentamaan markkinoiden parhaita ja energiaasäästäviä lämpöpumppuratkaisuja.
Jos olet jo kuluttajamyynnin tai lämpöpumppualan ammattilainen tai ammattilaiseksi aikova, kannattaa sinun laittaa avoin hakemuksesi mahdollisimman pian Energiakumppaneille. Toimimme maanlaajuisesti ja kasvamme nopeasti, joten tekijöitä tarvitaan niin myyntiin kuin asennuksiin. Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen hakemukset@energiakumppanit.fi.    
AvaaSulje