Ajankohtaista - Hanki lämpöpumppu, energiatehokas lämmitys kotiisi!

Ajankohtaista

17.11.17

Energiakumppaneiden Kinkkukamppis alkaa nyt - hanki lämpöpumppu kotiisi

Hou Hou Hou!

Jokaisen Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumpun tai Alpha innotec -maalämpöpumpun Energiakumppaneilta ostaneelle annetaan joulukinkku tai -kalkkuna kaupan päälle. Kampanja-aika on 17.11. - 22.12.2017.  

Toimi näin:

Ota yhteyttä, niin energia-asiantuntijamme tulevat paikan päälle tekemään ilmaisen kartoituksen kotiisi ja kertovat samalla lisää Energiakumppaneiden avaimet käteen -toimituksista ja markkinoiden parhaista lämpöpumppuratkaisuista. Rakennat sitten uutta kohdetta tai remontoit vanhaa, kannattaa ensimmäiseksi ottaa yhteyttä Energiakumppaneihin.
sähköposti: info@energiakumppanit.fi puhelin: 020 751 4710
AvaaSulje
09.11.17

Hanki lämpöpumppu, energiatehokas lämmitys kotiisi

Tervetuloa Lämpöpumppupäivään!

Aika: keskiviikko 15.11. klo 12-19

Paikka: Energiakumppaneiden toimisto, Käärmesaarentie 3 B, 02160 Espoo

Paikalla ovat asiantuntijamme kertomassa:
  • Mikä on lämpöpumppu?
  • Miksi lämpöpumpun hankkiminen kannattaa?
Esittelyssä:
  • Mitsubishi Electric ja Gree ilmalämpöpumput
  • Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumput
  • Alpha innotec –maalämpöpumput
TARJOLLA MYÖS PIENTÄ PURTAVAA!
Mikäli et pääse paikalle, ota yhteyttä niin tulemme tekemään kotiinne paikan päälle maksuttoman kartoituksen.

sähköposti: info@energiakumppanit.fi   puhelin: 020 751 4710

27.10.17

Maalämpöön siirtyminen kävi nopeasti ja vaivatta - käy katsomassa tuore video!

Juhani Salminen oli miettinyt jo pidemmän aikaa talonsa lämmitysjärjestelmän päivittämistä. Messuilla Juhani tapasi Energiakumppaneiden asiantuntijan, jonka johdosta taloon päädyttiin asentamaan maalämpöpumppu.

Juhanin 35 vuotta sitten suunnittelema ja rakentama talo on lämmennyt näihin päiviin asti yösähköllä. Remontti tuli ajankohtaiseksi terässäiliön vuotoriskin kasvaessa. Uutta lämmitysjärjestelmää valitessa maalämpö vei lopulta voiton aurinkolämmöstä. – Tutkin näitä asioita ja pääkriteerinä oli ekologisuus. Mikä voisi olla maalämpöä ekologisempaa – se toimii 24 tuntia vuorokaudessa, eikä ole riippuvainen auringosta tai muistakaan ulkoisista tekijöistä, Juhani kertoo. – Järjestelmä toimii paremmin kuin osasin arvata, hän jatkaa.
Nopea asennus ei vaikuttanut arkeen
Tarjouspyyntövaiheessa moni yritys kävi katsomassa taloa. Juhanin mukaan Energiakumppanit oli ainut yritys, joka otti huomioon hänen mielipiteensä projektiin. Taloon asennettiin automaattinen maalämpöpumppu ja yksi vesipattereihin liitetty lisävaraaja. – Tekijät olivat todella ammattitaitoisia, joten ei tämä meidän arkea haitannut. Kylmään veteen tuli vain puolen tunnin tauko ja lämmitimme vettä tarpeen tullen kaksi päivää kestäneen asennuksen ajan, Juhani selvittää. – Vanha järjestelmä oli todella massiivinen ja hankala purkaa – likainen homma. Energiakumppaneiden tarjous oli ainut, johon vanhan purku oli sisällytetty.
Talon jälleenmyyntiarvo kasvoi ja lämmityskustannukset putosivat
Juhanin talon jälleenmyyntiarvo nousee huomattavasti lämpöremontin seurauksena. Ilman remonttia taloa olisi myöhemmin ollut hankala saada kaupaksi. Maalämpöön siirtymisen myötä myös lämmityskustannukset laskevat huomattavasti. – Maalämpö on mielestäni ainoa oikea tapa lämmittää Suomessa. Kyselijöille olen kertonut, että maalämpö on vain hieman arvokkaampaa kuin aurinkosähkö, mutta se toimii päivästä toiseen kellon ympäri, johon aurinkosähkö ei pysty. – Oletan, että sähkölasku tippuu noin kolmannekseen, jopa neljännekseen siitä, mitä se aiemmin oli, Juhani päättää.
Tästä linkistä pääset videoon.
 
AvaaSulje
27.10.17

Omakoti-messut käyntiin Myyrmäki-hallissa Vantaalla

Energiakumppanit mukana menossa! Vantaan OMAKOTI-messut on sekä uudis- että korjausrakentamisen erikoismessu, joka järjestetään jälleen lokakuun 2017 lopussa Myyrmäki-hallissa Vantaalla. Energiakumppanit löydät osastolta 3.7. sisustuskorttelin vierestä.
Näytillä huppu-uutuus
Osastollamme on näytillä mm. ilmalämpöpumppujen ehdoton huippu-uutuus, Mitsubishi LN-sarjan ilmalämpöpumppu. Tule fiilistelemään miten helmenvalkoinen, onyxinmusta tai rubiininpunainen sisäyksikkö sopisi juuri sinun kotisi sisustukseen.
Tule treffeille
Tule tapaamaan energia-asiantuntijoitamme ja sovi ilmainen kartoituskäynti niin laitetaan kotinne energia-asiat kuntoon kertaheitolla oli sitten kyseessä ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu tai maalämpöpumppu. Tiesithän, että valitsemalla Energiakumppaneiden avaimet käteen-periaatteella toimitettavan lämpöpumppuratkaisun, pääset aloittamaan energiansäästön heti.
Linkki messujen kotisivulle.
AvaaSulje
06.06.17

Lämpöpumppupäivä Espoossa

Energiakumppanit Oy järjestää toimistollaan Espoossa lämpöpumppupäivän 14. kesäkuuta klo 14.30-19.00. Osoite: Käärmesaarentie 3 B, 02160 Espoo
Paikalla ovat Energiakumppaneiden asiantuntijat kertomassa:
  • Mikä on lämpöpumppu? • Miksi lämpöpumpun hankkiminen kannattaa?
Esittelyssä:
  • Mitsubishi Electric- ilma- ja ilma-vesilämpöpumput.
  • Gree-ilmalämpöpumput.
  • alpha innotec -maalämpöpumput.
Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa! Mikäli et pääse paikalle, ota yhteyttä (info@energiakumppanit.fi / 020 751 4710), niin tulemme tekemään kotiinne paikan päälle maksuttoman kartoituksen.
AvaaSulje