Ilma-vesilämpöpumppu tarjous - Tutustu kilpailukykyisiin ratkaisuihimme

Ilma-vesilämpöpumppu tarjous

Ilma-vesilämpöpumpulla voi saada jopa 50 % säästön lämmityskuluissa suhteessa sähkö-tai öljylämmitykseen.

Säästöön vaikuttaa lämpöpumpun mitoitus, kohteen maantieteellinen sijainti ja lämmönjakojärjestelmä. Oikea mitoitus on erityisen tärkeää.

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää ulkoilman lämmitysenergian vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Kylmäaine toimii lämpöenergian välittäjänä ulkoyksiköstä sisäyksikköön, josta lämpö siirtyy talon putkistoissa kiertävään veteen. Lämmitysveden lisäksi samalla laitteella voidaan lämmittää myös käyttövesi, mikä lisää säästöjä entisestään.

Kilpailukykyinen ilma-vesilämpöpumppu tarjous

Ilma-vesilämpöpumpun hinta muodostuu asennuksesta ja itse laitteistosta. Asennushinta kotiin tai pieneen kiinteistöön on noin 8000-15000 euroa. Asennustyön osuudesta saa kotitalousvähennyksenä takaisin noin 1000-2000 euroa. Investoinnin takaisinmaksuaika kotitalouksissa on yleensä 5-7 vuotta (maalämpöpumpulla noin 7-10 vuotta). Voit hankkia ilma-vesilämpöpumpun myös rahoituksella, jolloin rahoituksen ja energialaskun yhteenlaskettu summa on yleensä pienempi kuin nykyinen kuukausittainen energialasku. Voit siis hankkia ilma-vesilämpöpumpun heti, käytännössä alemmilla kuukausikustannuksilla kuin nyt.

Ilma-vesilämpöpumpun voi asentaa sellaisiinkin paikkoihin, joissa maaperän laadun takia maalämpöpumpun hyödyntäminen on mahdotonta esimerkiksi, jos tontti on liian pieni tai peruskallio on liian syvällä maalämmön kannalta. Ilma-vesilämpöpumppu on parhaimmillaan alueilla, jossa talvi on yleensä leudompi. Tällöin vaihtoehtoisen lämmityksen käyttö jää mahdollisimman vähäiseksi ja kustannukset pysyvät siten mahdollisimman alhaisina.

Pyydä Ilma-vesilämpöpumppu tarjous meiltä!

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä veloitukseton lämmitysjärjestelmän kartoitus, ehdotus ja tarjous.

Energiakumppanit ympäri Suomen

Henkilökohtaista palvelua lähellä sinua.

Jarmo Kylmänen

Tekninen neuvonta

Jarkko Mattinen

Tekninen neuvonta

Juha Peltonen

Etelä-Suomi

Katso kaikki