Ilmalämpöpumpun hinta - Tarpeidesi ja budjettisi mukaiset ratkaisut

Ilmalämpöpumpun hinta

Ilmalämpöpumpulla saat satoja euroja säästöä lämmityskustannuksiin.

Säästöjen lisäksi viilennät asuntosi edullisesti kuumilla keleillä. Ilmalämpöpumput soveltuvat kaikkiin asuntoihin; omakotitaloihin ja kesämökkeihin sekä kerrostalohuoneistoihin.

Ilmalämpöpumpun avulla pystyt säästämään merkittäviä summia lämmityskuluissa. Parhaan säästön saa, kun kysymyksessä on suoralla sähköllä lämmitettävä asunto. Oikein mitoitettuna ilmalämpöpumppu on erittäin tehokas lämmittäjä ja myös viilentää edullisesti.

Oikein mitoitettu ilmalämpöpumppu voi säästää jopa 60 % lämmityskustannuksista.

Mistä Ilmalämpöpumpun hinta koostuu?

Ilmalämpöpumpun kokonaishinta muodostuu itse laitteesta ja asennuksen osuudesta. Normaali ilmalämpöpumpun asennus kattaa suurimman osan kaikista asennuksista. Työn osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä. Normaalisti kustannus on kotitalousvähennyksen jälkeen noin 150–200 € alempi.

Ilmalämpöpumppu tuo satojen eurojen säästöjä sähköllä tai öljyllä lämmittävälle vuosittain. Laadukas ilmalämpöpumppu takaa parhaan mahdollisen energiansäästön ja kestää pitkään. Hankinnan asennuksineen voit tehdä myös rahoituksella. Kysy tarjousta vaikka heti. Pyydä ehdotusta ammattitaitoisilta energia-asiantuntijoiltamme. Asennuksemme sisältävät aina kattavan takuun sekä laitteistolle että asennustyölle.

Energiakumppanit ympäri Suomen

Henkilökohtaista palvelua lähellä sinua.

Jarkko Mattinen

Tekninen neuvonta

Juha Peltonen

Etelä-Suomi

Jarmo Kylmänen

Tekninen neuvonta

Katso kaikki