Lämpöpumppu | Hanki laadukkaat lämpöpumput Energiakumppaneilta

Lämpöpumppu

Lämpöpumppu on laite, jolla saadaan siirrettyä lämpöenergiaa kylmästä tilasta lämpimämpään.

Lämpöpumpulla tarkoitetaan sisätilojen lämmittämiseen tarkoitettua laitetta, mutta myös useat jäähdyttävät laitteet, kuten ilmastointilaite, jääkaappi ja pakastin toimivat lämpöpumpun avulla. Lämpöpumppujen avulla voidaan saada merkittäviä säästöjä energiankulutukseen ja säästetään myös luontoa. Lämpöpumppuja ovat ilmalämpöpumput (ILP), maalämpöpumput (MLP), poistoilmalämpöpumput (PILP) ja ilma-vesilämpöpumput (IVLP).

Lämpöpumppu on suosittu ratkaisu

Ilmalämpöpumppujen, maalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen suosio pientalojen lämmitysmuotona lisääntyy koko ajan. Lämpöpumpun tyypistä riippuen lämpöenergiaa saadaan ulkoilmasta, ilmanvaihtoputkiston poistoilmasta, vedestä, maasta tai kalliosta. Lämpöpumput säästävät energiaa, luontoa ja rahaa. Pumppu voidaan valita tukemaan jotain muuta käytössä olevaa lämmitysmuotoa (ilmalämpöpumppu tai ilma-vesilämpöpumppu) tai varsinaiseksi päälämmitysmuodoksi (ilma-vesilämpöpumppu tai maalämpöpumppu) Lämpöpumput soveltuvat kaikenlaisten kohteiden lämmitykseen. Lämpöpumppu nostaa myös kohteen arvoa, joten investoinnille saa sitäkin kautta hyötyä.

Lämpöpumpun avulla yksinkertaisesti siirretään energiaa ulkoa sisälle. Useimmiten lämpöpumpulla tarkoitetaan sisätilojen lämmittämiseen ja viilentämiseen tarkoitettua laittetta. Lisäksi monet erilaiset jäähdyttävät laitteet, esimerkiksi ilmastointilaitteet, toimivat lämpöpumpun avulla.

Hanki lämpöpumppu alan ammattilaiselta

Saat ehdotuksen juuri sinun taloosi sopivimmasta ratkaisusta, kun pyydät asiantuntijaa tekemään taloosi veloituksettoman lämpökatselmuksen ja ratkaisuehdotuksen hintoineen. Ota yhteyttä!

Energiakumppanit ympäri Suomen

Henkilökohtaista palvelua lähellä sinua.

Juha Peltonen

Etelä-Suomi

Jarmo Kylmänen

Tekninen neuvonta

Jarkko Mattinen

Tekninen neuvonta

Katso kaikki