Rahoitus - Hanki lämpöpumppu, energiatehokas lämmitys kotiisi!

Hae Energiakumppanit
-rahoitusta tarpeesi mukaan

Voit käyttää Energiakumppanit-rahoitusta tuotteiden ja niihin liittyvien palveluiden maksamiseen.
Lämpöpumpun hankinta kuuluu kodin perusparannustöihin, ja siksi sitä varten otetun lainan korot ovat verovähennyskelpoisia kuten asuntolainankin korot.

Rahoitus

Energiakumppanit-rahoituksella lämpöpumppuratkaisun hankkiminen on turvallista ja helppoa. Pääset joustavasti toteuttamaan energiaremontin rasittamatta liikaa kukkaroasi yhdellä kertaa kun lyhennät lainan tasaerissä jaksotettuna usealle vuodelle. Mikä parasta, Energiakumppanit-rahoitus on edullinen (perustuu OP-Prime-korkoon), saat rahoituspäätöksen nopeasti ja pääset heti eteenpäin projektissasi.

nostoteksti_rahoitusOheisella rahoituslaskurilla pääset kokeilemaan konkreettisesti vaihtoehtoja eri lainasummille ja rahoitusajoille, juuri sinulle sopivan kuukausierän valitsemiseksi. Kotisi rakennus- ja peruskorjaushankintoihin liittyvistä koroista voit hakea verovähennystä ja luonnollisesti voit hyödyntää kotitalousvähennyksen asennustyöstä.

Energia-asiantuntijamme ovat mielellään apunasi ja kertovat yksityiskohtaisesti Energiakumppanit-rahoituksesta ja rahoituspäätöksen hakemisesta sekä tietenkin sopivasta lämpöpumpuratkaisusta täyttämään tarpeesi ja toiveesi.

Siirry Energiakumppanit-rahoituslaskuriin (OP)

Energiakumppanit ympäri Suomen

Henkilökohtaista palvelua lähellä sinua.

Juha Peltonen

Etelä-Suomi

Jarmo Kylmänen

Tekninen neuvonta

Jarkko Mattinen

Tekninen neuvonta

Katso kaikki